Contactati-ne

0732.257.986 0760.665.033

Program

09:00 - 20:00

Email

office@acte-firma-rapid.ro
Oferta pret

Despre noi

Cateva cuvinte despre ACTE FIRMA RAPID

BINE ATI VENIT

Echipa noastra are o o experienta de peste 5 ani in domeniul juridic, cu precadere in relatia cu Registrul Comertului, avand un numar mare de clienti care au beneficiat si continua sa apeleze la serviciile noastre.

Scopul nostru este sa oferim servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri, cat si celor care cauta servicii complexe de consultanta comerciala.

Va oferim servicii in relatia cu Registrul Comertului, de la infiintari, modificari ulterioare si pana la radiere, fara ca dumneavoastra sa va deplasati, totul la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp. Ne ocupam de redactarea tuturor documentelor necesare intocmirii dosarului si de depunerea acestuia la Registrul Comertului, iar dumneavoastra veti fi astfel scutit de statul la coada, de completarea formularelor si de aranjarea actelor in dosare.

Ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru stabilirea detaliilor, urmand sa va oferim suportul juridic de care aveti nevoie.

EFICIENTA

Pentru ca fiecare caz in parte este diferit, vom analiza cu atentie fiecare detaliu pentru a va furniza in cel mai scurt timp solutia optima pentru afacerea dumneavoastra.

PROMPTITUDINE

Suntem o echipa tanara cu experienta relevanta in ceea ce priveste consultanta comerciala, care vine in spijinul dumneavoastra cu cele mai bune solutii in cel mai scurt timp posibil, fara ca dumneavoastra sa pierdeti timp si bani.

Va stam la dispozitie 7 zile din 7 pentru ca afacerea dumneavoastra sa poata functiona fara probleme.

EXPERIENTA

De-a lungul celor 5 ani de experienta in relatia cu Registrul Comertului, echipa noastra a contribuit la solutionarea a peste 3.000 de dosare avand ca obiect infiintari si mentiuni si astfel va poate da informatii avizate pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie in legatura cu activitatea pe care doriti sa o desfasurati.

placeholder

placeholder